eper-rózsa-szarkaláb

Elsősorban hölgyeknek szánt magazin-kezdemény, amely nem csupán az élet felszínét karcolja írásaival, de nem rántja olvasóit nemkívánt mélységekbe. Nem diktál kész értékrendet, de segít eligazodni a meglévők között. Egyensúlyoz, bíztat és tanácsol. Folyamatosan rendelkezésre álló segítő kéz, bárki számára elérhető. Élj vele!

Friss topikok

  • eperrozsa: @Tsu: Szia Csurika, nagyon rég beszéltünk. Besűrűsödő feladataim és az események sodrása magukkal... (2011.09.03. 22:10) A nagybányai falra hányt borsó
  • LILIOM: Zseniális fogalmazás, olyan életszerűen leírtad, szinte magam előtt láttam! Ügyesek voltatok :) (2011.06.22. 21:40) "Furkó Kálmán katonája voltam"

Linkblog

Alkotók s alkotni vágyók figyelem!

2011.09.20. 17:58 | eperrozsa | Szólj hozzá!

Az 5K Központ

 

 A kreativitás örömforrás lehet. Felnőttek, kicsi gyerekek és diákok maguk is eljuthatnak a számukra leginkább megfelelő kreatív kifejezésmódokig – ám könnyebben elsajátíthatják őket, ha hozzáértő tanárok segítik őket ebben a folyamatban, és mások példáit is megismerhetik. Ezért jött létre az 5K Központ.

 A Központban kortárs írók, költők, művészek és művészettel foglalkozó szakemberek vezetésével indulnak kurzusok, melyek közt minden művészet iránt fogékony ember megtalálja a saját érdeklődésének megfelelőt.
 
A kultúra és a kreativitás nem csak a magánéletben fontos, nem csak boldogságforrás – bár már ez is épp elég érv ahhoz, hogy az ember a művészet különböző megjelenési formáival kapcsolatba kerüljön. Újabban a piaci folyamatokban is megjelenik a művészet, a reklámkommunikációt például néhány cég a művészetelmélet és nyelvpszichológia felől közelíti meg.
 
A közös művészeti élmények például összehozzák az egy cégnél dolgozó embereket, könnyebb lesz az egymás közti kommunikáció. Továbbá a kreatív munkatársak a cég sikerében, kommunikációs munkájában is eredményesebben tudnak részt venni. Ezért ajánljuk a kultúra közelhozását vállalatoknak, csoportosan is.
 
Tudjuk, hogy hozzánk és tanárainkhoz hasonlóan az 5K Központ hallgatói is nyitott, sokoldalú emberek, akik a partneri viszony, a komoly munka és a párbeszéd hívei.
 
Az 5K Központ alapítói – Lóránd Zsófia, Menyhért Anna és Balogh Endre – több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a kreatív írás, a kommunikáció és a művészettudományok terén.

A bejegyzés trackback címe:

https://eperrozsa.blog.hu/api/trackback/id/tr193241477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása